XIII Mostra de Cinema Africà. Hope.

Àfrica amb ulls africans.

Divendres 23 de febrer de 2018 – Museu del Cinema

Des de fa tretze anys i de manera ininterrompuda us oferim aquesta mostra de cinema Africà. La mostra pretén oferir a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostrin el continent Africà a través dels ulls i les càmeres dels directors africans. El desenvolupament del cinema com a indústria i com a mitjà d'expressió a l'Àfrica varia segons els països colonitzadors de cada àrea, però la producció cinematogràfica africana és abundant i interessant alhora que desconeguda.

Projectem: Hope de Boris Lojkine (França, Nigèria, Camerun, 2014) 86 minuts VOSE Léonard fuig de Camerun, Hope ho fa de Nigèria. Apropats per l'atzar després d'haver travessat el Sàhara, quan arriben a Marroc han de fer front a la injustícia, al racisme i la violència. Desconfiats al principi, aprendran a conèixer-se i estimar-se, i junts intentaran travessar les diverses proves que els reserva el viatge entre el sud de Marroc i Europa.

Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte