Cinema i Salut. Quimio moments de vida

Parlem del càncer.

Dimecres 7 de febrer - 19 h – Museu del Cinema

Projecció del documental Quimio moments de vida de Pawel Lozinski, quan finalitzi tla projecció tindrà lloc una taula rodona sobre com millorar la vida de les persones en procés oncològic amb David Pertegaz (fisioterapeuta d’Oncolliga Girona) i Pepi Soto (psicòloga de Catalunya Contra el Càncer Girona). Moderarà la taula Òscar Pinilla (periodista d’ El Punt Avui)

Quimio moments de vida (Chemia) de Pawel Lozinski (Polònia, 2009) 58 minuts VOSC

L'hospital de dia de la clínica oncològica de Varsòvia sempre és ple de xerrameca. Conversar sembla part del tractament; xerrar amb el veí del llit del costat és part de la medicació prescrita. Homes, dones, vells i nens intercanvien remeis casolans mentre comparteixen preocupacions i es donen consells. Per a alguns, aquestes seran les seves últimes converses, per a uns altres, esdevindran el record més amable d'una època d'hospital i malaltia.

Aforament: limitat, l'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada Ho organitza: Catalunya contra el Càncer Col·labora: Fundació Oncolliga Girona, Ajuntament de Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte