David Carabén comenta La delgada línea roja en cinc seqüències.

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 20 de setembre de 2018 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra", és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols claus de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el músic David Carabén (vocalista de Mishima) ens analitza en cinc seqüències: The Thin Red Line (La delgada linea roja) de Terrence Malick (Estats Units, 1997).

Any 1942, en plena Segona Guerra Mundial a l'illa de Guadalcanal, al Pacífic. Un grup d'homes de la companyia de fusellers de l'exèrcit americà combat contra l'exèrcit japonès per la conquesta d'un turó estratègic. Aquest grup forma part de les tropes enviades per rellevar les unitats d'infanteria de la Marina, exhaustes després del combat.

L'entrada és lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte