Invisibles. Placeres desconocidos

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 27 de setembre de 2018 – Museu del Cinema

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndard comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que contemplen l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem: Ren xiao yao (Placeres desconocidos) de Jia Zhang Ke (Xina, 2002) 113 minuts VOSE

A la ciutat industrial de Datong, Xina, dos amics a l'atur, Xiao Ji i Bin Bin, passen l'estona fumant cigarrets i passejant amb motocicleta. L'impulsiu Xiao Ji aviat s'enamorarà de Qiao Qiao, ballarina dels "Licors Rei Mongol" i xicota d'un mafiós local; Bin Bin, pressionat per la seva mare perquè s'enroli a l'exèrcit, veu com la seva xicota Yuan Yuan planeja anar-se'n a estudiar a la capital. En un món cada vegada més canviant i on només la música sembla prometre un futur millor, els dos amics, incapaços de consolidar les seves relacions sentimentals i el seu lloc en el món, han de prendre una decisió dràstica.

Presenta la pel·lícula i modera el debat final: Jordi Dorca (Programador del Museu del Cinema)

L'entrada és lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte