Jordi Puntí comenta El apartamento en cinc seqüències.

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 18 d'octubre de 2018 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l’escriptor Jordi Puntí ens analitza en cinc seqüències: El Apartamento (The Apartment) de Billy Wilder (Estats Units, 1960).

C.C. Baxter és un modest però ambiciós empleat d'una companyia d'assegurances de Manhattan. És solter i viu sol en un discret apartament que presta ocasionalment als seus superiors per a les seves cites amoroses. Té l'esperança que aquests favors li serveixin per millorar la seva posició a l'empresa. Però la situació canvia quan s'enamora d'una ascensorista que resulta ser l'amant d'un dels caps que fan servir el seu apartament.

L'entrada és lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte