Carol López comenta Annie Hall en cinc seqüències

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

Dijous 22 de novembre de 2018 – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió la dramaturga i directora teatral Carol López ens analitza en cinc seqüències Annie Hall de Woody Allen (Estats Units, 1977).

Alvy Singer, un individu molt neuròtic, treballa com a humorista en clubs nocturns. Després de trencar amb Annie, reflexiona sobre la seva vida, rememora els seus amors, els seus matrimonis, però sobretot la seva relació amb Annie. Al final, arriba a la conclusió que són les seves manies i obsessions les que sempre acaben arruïnant la seva relació amb les dones.

L'entrada és lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte