Del que és invisible al que és virtual

Conferència de Jacques Aumont

Dijous 13 de desembre de 2018 – Museu del Cinema

La tecnologia digital ha transformat les imatges en dades informàtiques i li ha fet perdre el seu valor com a empremtes del món. A partir dels canvis de la tecnologia digital, Jacques Aumont reflexiona de la manera com allò que fins ara era invisible s'ha anat transformant en el fet virtual, entenen el fet virtual com el fet possible. De quina manera podem parlar d'un món ple d'imatges virtuals que han substituït als vells espectres. La conferència inaugura una jornada de treball entre professors de diverses universitats que sota el títol "Els llocs del que és virtual", intentarà plantejar els espais de la virtualitat en el món contemporani.

Jacques Aumont és catedràtic emèrit de la Universitat Sorbonne Nouvelle Paris III i un dels investigadors més prestigiosos en l'àmbit internacional en el territori de la teoria i anàlisi filmic. És autor de nombrosos llibres entre ells El ojo interminable (Paidós 1998), El rostro en el cine (Paidós, 1997), Las teorías de los cineastas (Paidós, 2004) y Límites de la fición (Shangri-La, 2016).

Entrada: lliure, aforament limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Universitat de Girona Col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte