XIV Mostra de Cinema Africà. Maman Colonelle

Àfrica amb ulls africans.

Divendres 15 de febrer de 2019 – Museu del Cinema

Des de fa catorze anys us oferim aquesta mostra de cinema Africà. La mostra pretén oferir a l'espectador una sèrie de materials inèdits que mostrin el continent africà a través dels ulls i les càmeres dels seus directors. El desenvolupament del cinema com a indústria i com a mitjà d'expressió a l'Àfrica varia segons els països colonitzadors de cada àrea, però la producció cinematogràfica africana és abundant i interessant alhora que desconeguda.

Maman Colonelle de Dieudo Hamadi (França i República Democrática del Congo, 2017) 72 minuts VOSE. Documental.

La coronela Honorine, coneguda amb el malnom de "Maman Coronel", treballa per a la policia congolesa. Dirigeix la unitat dedicada a la protecció de menors i encapçala la lluita contra la violència sexual. Després d'estar 15 anys a Bukavu, a l'est de la República Democràtica del Congo, la transfereixen a Kisangani, on s'haurà d'enfrontar a nous reptes. A través del retrat d'una dona d'una valentia i tenacitat extraordinàries, que lluita perquè es faci justícia, la pel·lícula examina la qüestió de la violència cap a les dones i els nens al seu país, així com les dificultats per superar l'última guerra.

Entrada: lliure, aforament limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Aliança Francesa Girona i Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte