**ANUL·LAT** Joan Queralt comenta Il gattopardo en cinc seqüències

Activitat anul·lada per causes alienes al Museu del Cinema.

Dijous 21 de març - 19 h – Museu del Cinema

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra" és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel•lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols clau de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió el catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Barcelona Joan Queralt es comentarà Il gattopardo (El gatopardo) de Luchino Visconti (Itàlia, 1963).

És l'època de la unificació d'Itàlia al voltant del Piemont, l'artífex va ser Cavour. L'acció es desenvolupa a Palerm i els protagonistes són Don Fabrizio, Príncep de Salina (Burt Lancaster), i la seva família, la vida es veu alterada després de la invasió de Sicília per les tropes de Garibaldi (1860). Per allunyar-se dels disturbis, la família es refugia a la casa de camp que posseeix a Donnafugata en companyia del jove Tancredi (Alain Delon), nebot predilecte de Don Fabrizio i simpatitzant del moviment liberal d'unificació.

Entrada: lliure i la capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte