Invisibles. La mujer es el futuro del hombre

Mostra de Cinema d’Autor

Dijous 28 de març de 2019 – Museu del Cinema

Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta films de directors que per la seva decidida aposta per un cinema que transgredeix els estàndards comercials de producció no van tenir una distribució massiva més enllà del circuit de festivals. Amb aquestes sessions coneixerem autors que miren l'ofici de cineasta des d'una clara vocació artística i convertirem el Museu en un espai alternatiu de projecció des del qual es puguin veure aquestes produccions invisibles.

En aquesta sessió projectem Yeojaneun namjaui miraeda (La mujer es el futuro del hombre) de Hong Sang-soo (Corea del Sud, 2004) 88 minuts VOSE

Dos amics, Mun-ho i Hyen-gon, es troben després de diversos anys i passen uns dies junts. Hyen-gon acaba de tornar dels Estats Units després de fracassar en el seu intent de triomfar com a director de cinema. Per la seva banda Mun-ho també ha hagut d'abandonar les seves aspiracions artístiques a canvi d'un matrimoni segur i un lloc com a professor en una Universitat d'Art.

Presenta l’acte i modera el debat final: Jordi Dorca (programador del Museu del Cinema)

Entrada: lliure, capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte