Cinema i... Acció!!!

Presentació del curtmetratge Aloharesultat d'aquest casal d'estiu

Dimarts 17 de setembre de 2019 – Cinema Truffaut

Durant el mes de juliol 20 nois i noies es van convertir en directors, guionistes, productors, actors i editors de cinema. Amb l'ajuda de professionals que els van ensenyar tots els secrets del món del cinema van realitzar el seu propi curtmetratge.

En aquesta sessió estrenarem el curtmetratge resultat d'aquest taller.

Aloha un curtmetratge escrit, produït, dirigit i interpretat pels participants del casal Cinema i Acció (Girona, 2019) 13 minuts

El que havia de ser una simple festa hawaiana de graduació es pot convertir en un esbojarrat malson del qual cap dels assistents a la celebració se'n pot deslliurar.

Participants del casal: Diego Alonso, Martina Blanch, Laia Blanch, Sam Blandon, David Bonillo, Àlex Canner, Sara Casademont, Raquel Cuenca, Ivet Duran, Marta Gómez, Menna Llinàs, Paula Marroyo, Natàlia Pardo, Helena Picart, Alícia Quintana, Carla Romero, Selam Sala, Alèxia Segura i Cristina Simon.

Entrada: lliure, capacitat limitada. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Organitza: Museu del Cinema i Ajuntament de Girona. Regidoria de Joventut. Col·labora: Cinema Truffaut

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte