Visitem l'exposició: Ooooh!

Francesc Dalmau i l'art de les il·lusions òptiques

Diumenge 3 de novembre - 11.30 h – Museu del Cinema

Vine a gaudir d'una visita guiada a l'exposició a càrrec de la comissària Cèlia Cuenca, historiadora de l'art i comissària de l'exposició.

Francesc Dalmau (1810-1886) va ser el primer òptic modern de la ciutat de Barcelona. El seu establiment a la Rambla es va consolidar ràpidament com la porta d'entrada dels grans avenços europeus en el camp de la ciència i de la tecnologia. Molt abans, però, Dalmau s'havia guanyat el reconeixement del públic barceloní gràcies a una altra activitat en la qual es va mostrar igualment innovador: els espectacles òptics. El públic es divertia i molt assistint a les sessions que l'òptic organitzava a la seva botiga. Aquesta exposició vol reivindicar aquesta faceta menys coneguda però de gran incidència de la seva activitat professional. A partir del seu cas, aquesta és una oportunitat per fer descobrir al visitant l'univers visual en què estaven immersos els espectadors del segle XIX.

Preu: gratuïta i exclusiva per a sòcies i socis del club d'actors i titulars de la targeta Girona Cultura. Inscripcions prèvies: a partir del 3 d'octubre aquí . A càrrec de: Cèlia Cuenca (comissària de l'exposició). Organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte