Cinema Educatiu Green Street Hooligans

Cinefòrum de cinema i educació

Dimarts 21 de març de 2017 – Museu del Cinema

El V Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació.

Parlem de la violència a l'esport i projectem Green Street Hooligans de Lexi Alexander (Regne Unit, 2005) 109 minuts VOSE

Expulsat de la prestigiosa Universitat Harvard per un delicte que no va cometre, l'estudiant Matt Bucker marxa cap a Londres per veure la seva germana i iniciar una nova vida.

Allà, després d'acudir a un partit de futbol, descobrirà la febre que desperta aquest esport entre els aficionats més radicals, coneguts com a 'hooligans', introduint-se en un món ple fanatisme i de violència desenfrenada.


El debat anirà a càrrec de Josep Guardiola, periodista esportiu conegut per fer les retransmissions del Girona FC.

Entrada: lliure. Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2018 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte