En Curt. Mecal

Una cita mensual amb les millors propostes en format de curtmetratge

Dimecres 26 d'abril de 2017 – Museu del Cinema

Us oferim una radiografia dels millors curtmetratges actuals a través d’un interessant recorregut per diversos festivals del nostre país i dels premis estatals i europeus del gènere. Una sessió mensual que et permetrà conèixer noves propostes i directors d’aquest format cinematogràfic en auge i en perfecte estat de salut.

Aquest mes projectem els millors curtmetratges del Mecal (Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona).

Guy Moquet de Demis Herenger (França, 2014) Ficció. 29 minuts
Guy Moquet o Guimo o Guim va prometre a la Ticky que li faria un petó al vespre davant de tothom, enmig del seu barri. Pot ser que no sigui una bogeria... però segurament no és així de simple.

Accident, Blunders and Calamites de James Cunningham (Nova Zelanda, 2015) Animació. 5min
Un pare zarigüeya (mamífer marsupial) explica als seus fills una història sobre l'animal més perillós del món: l'ésser humà. Un alfabet del crim en format de comèdia negra.

Listen de Hamy Ramezan i Rungano Nyoni (Finlàndia/Dinamarca, 2014) Ficció. 14min
Una dona estrangera amb burca porta el seu fill a la comissaria de Copenhaguen per presentar una denúncia contra el seu marit agressiu. El traductor assignat per a ella sembla reticent a transmetre l’autèntic significat de les seves paraules.

Ave Maria de Basil Khalil (Palestina, 2015) Ficció. 15min
La rutina diària de silenci i pregària de les monges del convent de les “Germanes de la Caritat”, es veu interrompuda quan una família de colons jueus truca a la seva porta per demanar ajuda després d’haver-se estavellat contra el mur del convent.

Entrada: lliure. Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema. Hi col·labora: Mecal (Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona).

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2018 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte