El cinema que agradava a Tomàs Mallol

Conversa amb Christophe Farnarier

Divendres 16 de juny de 2017 – Museu del Cinema

El divendres 16 de juny, el Museu del Cinema celebrarà el IV Memorial Tomàs Mallol amb un acte per reivindicar el llegat i la figura de Tomàs Mallol en la seva faceta de cineasta. Com en els darrers anys, el format d'aquest acte és una conversa amb un cineasta que realitza un cinema, que per estètica i conceptualització, és proper al que feia Tomàs Mallol.

Enguany es proposa una conversa entre Christophe Farnarier i la periodista i crítica de cinema Imma Merino, en què es parlarà de l'obra d'aquest cineasta i els seus referents, de l'actualitat cinematogràfica, de cultura, entre altres temes.


Christophe Farnarier :
Director i fotògraf nascut a Marsella. Estudia Filologia Francesa i Història de l'Art a la Universitat d'Aix-en-Provence i a La Sorbonne.
És el director de fotografia dels llargmetratges Honor de cavalleria (2006) dirigit per Albert Serra, Familystrip (2009) i Blow horn (2009) dirigits per Lluís Miñarro.
El 2008 Christophe Farnarier estrena al Festival Internacional de Locarno el seu primer llargmetratge documental, El Somni i, al 2012 estrena al Festival IDFA d’Amsterdam, el llargmetratge documental La Primavera.
El Perdut és el seu primer llargmetratge de ficció. Es va estrenar al Festival de Cine Español de Málaga on va obtenir la Biznaga de Plata a la Millor Pel·lícula, a la Millor Direcció i al Millor Actor a la secció Zonazine.

L'entrada és lliure i l'aforament limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada.

Organitza: Museu del Cinema
Col·labora: Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2018 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte