Cicle de Cinema i Educació

Gran Torino

Dimarts 28 de novembre de 2017 – Museu del Cinema

En el marc de la 2a Setmana de la Ciutat Educadora, el VII Cicle de Cinefòrum de Cinema Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d’actualitat referents a l’educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d’una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. És una activitat pensada per a famílies, docents, joves i ciutadania interessada en l’educació. Totes les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada al castellà.

En aquesta ocasió projectem Gran Torino de Clint Eastwood (EUA, 2008) 119 minuts.

Walt Kowalski, un veterà de la guerra de Corea (1950-1953), és un obrer jubilat del sector de l'automòbil que ha enviudat recentment. La seva màxima passió és cuidar del seu més preuat tresor: un cotxe Gran Torino de 1972. És un home inflexible i rondinaire, a qui li costa assimilar els canvis que es produeixen al seu voltant, especialment l'arribada de multitud d'immigrants asiàtics al seu barri. No obstant això, les circumstàncies faran que es vegi obligat a replantejar les seves idees.

Entrada lliure.

Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Consell Municipal d'Educació de Girona. Col·labora: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2018 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte