Parlem de Cinema? Al final de la escapada

Grans obres de la història del cinema sotmeses a debat

Dijous 18 de gener de 2018 – Museu del Cinema

Parlem de Cinema? és un cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Consta de 10 sessions anuals i repassa la història del cinema a través de directors que han marcat una època i que han estat influents per a les generacions posteriors.

En aquesta sessió projectem Al final de la escapada (À bout de soufflé) de Jean-Luc Godard (França, 1960) 89 minuts VOSE

Michel Poiccard (Jean-Paul Belmondo) és un ex-figurant de cinema admirador de Bogart. Després de robar un cotxe a Marsella per anar a París, mata fortuïtament un motorista de la policia. Sense cap remordiment per què acaba de fer, prossegueix el viatge. A París, després de robar diners a una amiga, busca a Patrícia (Jean Seberg), una jove burgesa americana, que aspira a ser escriptora i ven el New York Herald Tribune pels Camps Elisis; somia també a matricular-se en la Sorbona i escriure algun dia en aquest diari. A Europa creu que ha trobat la llibertat que no va conèixer a Amèrica. El que Michel ignora és que la policia ho està buscant per la mort del motorista.

Entrada lliure.

Aforament: limitat. L'assignació de places es farà per estricte ordre d'arribada. Ho organitza: Museu del Cinema

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2018 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte