Els alumnes del taller "Cinema i Acció" presenten el seu curtmetratge "Jugant amb la mort"

L'activitat, organitzada pel Museu del Cinema i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Girona, es va realitzar el mes de juliol passat i va comptar amb la participació de 19 nois i noies.

divendres 16 de setembre de 2016
Durant el mes de juliol, 19 nois i noies d'entre 14 i 17 anys han participat en el taller "Cinema i Acció" al Museu del Cinema. El resultat del taller és un curtmetratge que s'estrenarà aquest dimarts 20 de setembre a les 20.30 al Cinema Truffaut. L'activitat estava organitzada pel Museu del Cinema i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Girona.

La pel·lícula porta per títol Jugant amb la mort i es tracta d'una comèdia on en Jordi (el protagonista), un noi amb molta mala sort, un dia té una trobada amb una noia molt misteriosa, la qual li farà plantejar-se la vida.

Aquesta idea va ser pensada, escrita, planificada i interpretada pels alumnes durant les quatre setmanes de juliol. En el taller es van realitzar classes dividides en diferents blocs. Cada bloc comptava amb un professor especialitzat que els orientava i els ensenyava les tècniques bàsiques de cada àmbit: Paco Cavero va impartir la part del guió; Marta Prieto, la d'interpretació, i Josep González, la realització, i tots ells van estar dirigits pel director de cinema David Ruiz, que ha intervingut en totes les sessions i ha coordinat tot el taller.

A part dels professors estables, es van portar a terme diferents classes magistrals. Una d'interpretació amb l'actriu Marina Comas, una de direcció d'art amb Iu Gironès, una amb l'actriu especialista Mireia Blasco i una de direcció de fotografia amb Pau Savall. També es va realitzar una classe de maquillatge amb l'Eva Sáez i una visita a l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia amb una classe magistral d'edició amb David Gimbernat.

Amb iniciatives com aquesta des del Museu del Cinema i l'Ajuntament de Girona es vol ajudar a despertar vocacions i a oferir als nois i noies la possibilitat de convertir-se en creadors audiovisuals mentre aprenen totes les fases de la realització d'una pel·lícula.

*Imatges adjuntes del rodatge del curtmetratge Jugant amb la Mort.

Segueix-nos a:

YouTube

Instagram

Més informació:

Contacte / subscripcions

Serveis | Enllaços

Avís legal

Perfil del contractant

Premsa:

Notícies

Material de premsa

Identitat corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacte