Seis Museos por Navidades

Realizamos un espectaculo de Fantasmagorias a partir del "Cuento de Navidad" de Dickens

Viernes 3 de enero - 11.30 h – Museu del Cinema

En aquest taller recrearem un espectacle de fantasmagories a partir del relat de Charles Dickens "Conte de Nadal". Descobrireu com s'explicaven les històries a través d'imatges animades ara fa dos segles i coneixereu el fantascopi: una autèntica màquina de veure fantasmes i espectres, a la qual l'inventor Robertson va dedicar la seva vida.

Després us explicarem el "Conte de Nadal" de Charles Dickens i haureu de ser vosaltres qui imagineu els personatges i les escenes que dibuixareu i pintareu.

Al final del taller us tocarà representar-lo amb el fantascopi! Una representació que les vostres mares, pares, avis, àvies, germans i germanes podran veure!

Dies: 28 de desembre de 2019 i 3 de gener de 2020. Horari: 11.30 a 13.00 h. Edat: Nenes i nens de 6 a 10 anys. Preu: 3 ¤ i 2 ¤ pels membres del club actors i els titulars de la targeta Girona Cultura. Taller a càrrec de: La Sirga. Places : 25 nens i nenes per taller i dia.. Inscripcions: fins a exhaurir places (a partir del dia 10 de desembre) a www.museudelcinema.cat. Organitza: Museu del Cinema i Gironamuseus

Síguenos en:

YouTube

Instagram

Más información:

Contacto / subscripciones

Servicios | Enlaces

Aviso legal

Perfil del contratante

Prensa:

Noticias

Material de prensa

Identidad corporativa

TripAdvisor
Ajuntament de Girona
© 2019 Fundació Museo del Cine - Colección Tomàs Mallol | C. Sèquia, 1, 17001 Girona | Tel. 972 412 777 | Contacto